Kalvestek Sous Vide m/Sjy
2010gr
Finnes også i andre varianter: middagskiver 2500gr - EPD 5188164
Varenummer: 122 | EPD-nummer: 5189550 | GTIN: 02377612200004
Varenummer: 122
EPD-nummer: 5189550
GTIN: 02377612200004
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Kalvestek (90%), vann, antioksidant (E326), salt, kylling protein, stabilisator (E450, E451), maltodekstrin, konserveringsmiddel (E261), aroma, pepper, urteekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 436 kJ/ 104 kcal |
Fett | 1,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 20,20 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 122 |
EPD-nummer | 5189550 |
GTIN | 02377612200004 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.03.2019 |
Oppdatert dato | 24.05.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |