KOKT PEPPERONI
750,00 GRM
Varenummer: 3104 | EPD-nummer: 4656112 | GTIN: 07070472025316
Varenummer: 3104
EPD-nummer: 4656112
GTIN: 07070472025316
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (36%), svinetunger, mekanisk utbenet kyllingkjøtt (12% ), vann, krydder, hvitløk, druesukker, salt, stivelse (tapioka, potet), antioksidant (E301, E326, E330, E392), svineprotein, stabilisator (E407, E415, E450, E451), røykaroma, konserveringsmiddel (E250, E261), fargestoff (E120).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 718 kJ/ 172 kcal |
| Fett | 10,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,30 g |
| Karbohydrat | 7,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,10 g |
| Kostfiber | 0,20 g |
| Protein | 12,10 g |
| Salt | 3,05 g |
| Natrium | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3104 |
| EPD-nummer | 4656112 |
| GTIN | 07070472025316 |
| GTIN2 | 07070472253108 |
| GTIN3 | 07070472205312 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 25.02.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















