Leverpostei Ovnsbakt 500 g

500,0 GRM

Finnes også i andre varianter: 200g - EPD 5750161

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2006
EPD-nummer: 4051876
GTIN: 07070472020069

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS

VAREMERKE: Per's Kjøkken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

115 produkter i databasen

Ingredienser

Kjøtt (73%) av svinekjøtt (40%), svinelever (33%), vann, salt, dekstrose, antioksidant (E301, E326), tapiokastivelse, svineprotein, krydder, konserveringsmiddel (E250, E261), stabilisator (E407, E415), hydrolysert vegetabilsk protein, løk, aroma, krydderekstrakt.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 250 kJ/ 299 kcal
Fett 26,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,10 g
Karbohydrat 3,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 11,60 g
Salt 1,61 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2006
EPD-nummer 4051876
GTIN 07070472020069
GTIN2 07070472200607
GTIN3 07070472002065
Opprettet dato 13.02.2015
Oppdatert dato 12.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 60 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad