OKSEPASTRAMI
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4752960; 200g - EPD 2115889 og helvekt - EPD 2115772
Varenummer: 3003 | EPD-nummer: 2115780 | GTIN: 07070472300307
Varenummer: 3003
EPD-nummer: 2115780
GTIN: 07070472300307
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (66%), vann, stivelse (tapioka, potet), salt, antioksidant (E301, E326), dekstrose, stabilisator (E407, E450, E451), surhetsregulerende middel (E508, E511), kyllingprotein, konserveringsmiddel (E250, E261), pepper, koriander, paprika, hvitløk, løk.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 470 kJ/ 112 kcal |
Fett | 3,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 6,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 13,80 g |
Salt | 1,74 g |
Natrium | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3003 |
EPD-nummer | 2115780 |
GTIN | 07070472300307 |
GTIN2 | 07070472303308 |
GTIN3 | 07070472300031 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 08.08.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |