OKSERULL
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754768; 200g - EPD 2150696 og helvekt - EPD 1929124
Varenummer: 3036 | EPD-nummer: 1929140 | GTIN: 07070472030365
Varenummer: 3036
EPD-nummer: 1929140
GTIN: 07070472030365
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (87%), spekk (7%), vann, salt, dekstrose, antioksidant (E301, E306, E326), gelatin fra svin, krydder, løk, surhetsregulerende middel (E508, E511), stabilisator (E407, E415, E450, E451), konserveringsmiddel (E250, E261).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 768 kJ/ 184 kcal |
| Fett | 10,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,60 g |
| Karbohydrat | 2,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 19,70 g |
| Salt | 1,77 g |
| Natrium | 0,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3036 |
| EPD-nummer | 1929140 |
| GTIN | 07070472030365 |
| GTIN2 | 07070472303605 |
| GTIN3 | 07070472300369 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 04.05.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 35 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















