OKSERULL

500,0 GRM

Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754768; 200g - EPD 2150696 og helvekt - EPD 1929124

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3036
EPD-nummer: 1929140
GTIN: 07070472030365

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS

VAREMERKE: Per's Kjøkken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

101 produkter i databasen

Ingredienser

Storfekjøtt (87%), spekk (7%), vann, salt, dekstrose, antioksidant (E301, E306, E326), gelatin fra svin, krydder, løk, surhetsregulerende middel (E508, E511), stabilisator (E407, E415, E450, E451), konserveringsmiddel (E250, E261).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 768 kJ/ 184 kcal
Fett 10,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,60 g
Karbohydrat 2,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,60 g
Protein 19,70 g
Salt 1,77 g
Natrium 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 3036
EPD-nummer 1929140
GTIN 07070472030365
GTIN2 07070472303605
GTIN3 07070472300369
Opprettet dato 13.02.2015
Oppdatert dato 04.05.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 35 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 19 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt