PIZZAPÅLEGG
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: Strimlet 4,5kg (6x0,75) - EPD 4656104 og helvekt - EPD 1933373
Varenummer: 3004 | EPD-nummer: 1933217 | GTIN: 07070472030044
Varenummer: 3004
EPD-nummer: 1933217
GTIN: 07070472030044
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (48%), vann, mekanisk utbenet kyllingkjøtt (9%), druesukker, stivelse fra tapioka og potet, salt, antioksidant (E326, E301), svineprotein, smaksforsterker (E508, E511), konserveringsmiddel (E250, E261), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (E450, E451).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 744 kJ/ 179 kcal |
Fett | 11,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,60 g |
Karbohydrat | 5,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 12,30 g |
Salt | 1,80 g |
Natrium | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3004 |
EPD-nummer | 1933217 |
GTIN | 07070472030044 |
GTIN2 | 07070472300406 |
GTIN3 | 07070472300048 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 08.08.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |