PRAGERSKINKE RØKT
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754891; 200g - EPD 2150621 og helvekt - EPD 1924869
Varenummer: 3044 | EPD-nummer: 1924893 | GTIN: 07070472030440
Varenummer: 3044
EPD-nummer: 1924893
GTIN: 07070472030440
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (94%), vann, salt, surhetsregulerende middel (E508, E511), antioksidant (E326, E301), dekstrose, stabilisator (E407, E415, E450, E451), hydrolysert vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E250, E261), aroma, krydderekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 478 kJ/ 114 kcal |
| Fett | 3,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,30 g |
| Karbohydrat | 1,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 19,20 g |
| Salt | 1,95 g |
| Natrium | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3044 |
| EPD-nummer | 1924893 |
| GTIN | 07070472030440 |
| GTIN2 | 07070472304404 |
| GTIN3 | 07070472300444 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 25.02.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 35 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















