PRAGERSKINKE
3000 GRM
Varenummer: 15 | EPD-nummer: 1421403 | GTIN: 02381601500006
Varenummer: 15
EPD-nummer: 1421403
GTIN: 02381601500006
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Skinke av svin m/svor (92%), vann, salt, surhetsregulerende middel (E508, E511), dekstrose (mais), antioksidant (E301, E306, E326), svineprotein, hydrolyserte vegetabilske proteiner (mais/raps), stabilisator (E407, E415, E450, E451), sukker, konserveringsmiddel (E250, E261), aroma, krydderekstrakt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 513 kJ/ 122 kcal |
| Fett | 4,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,40 g |
| Karbohydrat | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 18,90 g |
| Salt | 2,15 g |
| Natrium | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 15 |
| EPD-nummer | 1421403 |
| GTIN | 02381601500006 |
| GTIN2 | 97070472150004 |
| GTIN3 | 97070472015006 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 25.02.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 60 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















