REINSDYRSTEK
1600,0 GRM
Varenummer: 31 | EPD-nummer: 1933167 | GTIN: 02381603100006
Varenummer: 31
EPD-nummer: 1933167
GTIN: 02381603100006
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Reinsdyrlår u/ben (90%), vann, salt, antioksidant (E326), krydder, maltodekstrin, kylling protein, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel (E261), aroma, løk, røykaroma, urteekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 490 kJ/ 117 kcal |
Fett | 3,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 1,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 20,10 g |
Salt | 1,05 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 31 |
EPD-nummer | 1933167 |
GTIN | 02381603100006 |
GTIN2 | 97070472310002 |
GTIN3 | 97070472031006 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 08.08.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 122 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |