SALAMI SPESIAL
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4765079; 200g - EPD 2696664
Varenummer: 5015 | EPD-nummer: 2696623 | GTIN: 07070472501506
Varenummer: 5015
EPD-nummer: 2696623
GTIN: 07070472501506
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 138 g kjøttråvare (svinekjøtt, spekk, storfe hjertekjøtt, svinetunger), salt, dekstrose, krydder, krydderekstrakt, hvitløk, paprika, løk, røykaroma, hydrolysert vegetabilsk protein, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E301). Røkt med bøkeflis.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 828 kJ/ 442 kcal |
| Fett | 49,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 20,40 g |
| Karbohydrat | 1,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Protein | 21,10 g |
| Salt | 5,71 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5015 |
| EPD-nummer | 2696623 |
| GTIN | 07070472501506 |
| GTIN2 | 00707047205015 |
| GTIN3 | 07070472500158 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 13.01.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















