SALAMI
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754917; 200g - EPD 2112654 og helvekt - EPD 477190
Varenummer: 5001 | EPD-nummer: 1932649 | GTIN: 07070472050011
Varenummer: 5001
EPD-nummer: 1932649
GTIN: 07070472050011
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er anvendt 144 g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk), salt, dekstrose, hydrolysert vegetabilsk protein, krydder, hvitløk, løk, konserveringsmiddel (E250), startkultur, krydderekstrakt, aroma, antioksidant (E301), fargestoff (E120). Røkt med bøkeflis.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 872 kJ/ 447 kcal |
Fett | 39,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 16,70 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 22,40 g |
Salt | 5,51 g |
Natrium | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 5001 |
EPD-nummer | 1932649 |
GTIN | 07070472050011 |
GTIN2 | 07070472500103 |
GTIN3 | 07070472500011 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 93 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |