SALAMI
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754917; 200g - EPD 2112654 og helvekt - EPD 477190
Varenummer: 5001 | EPD-nummer: 1932649 | GTIN: 07070472050011
Varenummer: 5001
EPD-nummer: 1932649
GTIN: 07070472050011
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er anvendt 144 g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk), salt, dekstrose, hydrolysert vegetabilsk protein, krydder, hvitløk, løk, konserveringsmiddel (E250), startkultur, krydderekstrakt, aroma, antioksidant (E301), fargestoff (E120). Røkt med bøkeflis.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 872 kJ/ 447 kcal |
| Fett | 39,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 16,70 g |
| Karbohydrat | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 22,40 g |
| Salt | 5,51 g |
| Natrium | 1,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5001 |
| EPD-nummer | 1932649 |
| GTIN | 07070472050011 |
| GTIN2 | 07070472500103 |
| GTIN3 | 07070472500011 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 93 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















