SERVELAT
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4752812; 200g - EPD 2112167 og helvekt - EPD 4688255
Varenummer: 3001 | EPD-nummer: 1920180 | GTIN: 07070472300109
Varenummer: 3001
EPD-nummer: 1920180
GTIN: 07070472300109
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (53%), vann, tapiokastivelse, potetfiber, antioksidant (E301, E326), dekstrose, salt, svineprotein, storfekjøtt (1%), krydder, løk, konserveringsmiddel (E261 , E250), hydrolysert vegetabilsk protein, fargestoff (E120), surhetsregulerende middel (E508, E511), stabilisator (E407, E415, E450, E451), sukker, aroma, krydderekstrakt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 928 kJ/ 222 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,30 g |
Karbohydrat | 7,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 9,00 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3001 |
EPD-nummer | 1920180 |
GTIN | 07070472300109 |
GTIN2 | 07070472030013 |
GTIN3 | 07070472200010 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 31.10.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |