Snabb med chili og paprika
260 g
Varenummer: 108 | EPD-nummer: 6361174 | GTIN: 07070472010800
Varenummer: 108
EPD-nummer: 6361174
GTIN: 07070472010800
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 143 g kjøttråvare(svinekjøtt, storfekjøtt, spekk, storfe hjertekjøtt, svinetunger), salt, krydder, chili (0,2 %), paprika (0,2 %), druesukker, maltodekstrin, hydrolysert vegetabilsk protein, druesukker, krydderekstrakt, aroma, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant(E301). Røkt med bøkeflis
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 018 kJ/ 488 kcal |
Fett | 43,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 17,90 g |
Karbohydrat | 1,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 22,20 g |
Salt | 5,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 108 |
EPD-nummer | 6361174 |
GTIN | 07070472010800 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.02.2018 |
Oppdatert dato | 06.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 480 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |