Snabb med rødvin
260 g
Varenummer: 109 | EPD-nummer: 6361752 | GTIN: 07070472010909
Varenummer: 109
EPD-nummer: 6361752
GTIN: 07070472010909
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 143 g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk, storfe hjertekjøtt, svinetunger), salt, rødvin ekstrakt (0,5 %), krydder, krydderekstrakter, dekstrose, hydrolysert vegetabilsk protein, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant(E301). Røkt med bøkeflis.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 025 kJ/ 489 kcal |
| Fett | 43,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 17,90 g |
| Karbohydrat | 1,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,80 g |
| Protein | 22,20 g |
| Salt | 5,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 109 |
| EPD-nummer | 6361752 |
| GTIN | 07070472010909 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.02.2018 |
| Oppdatert dato | 06.02.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | 480 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















