HOTELLSKINKE
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4756730; 200g - EPD 2563237
Varenummer: 3076 | EPD-nummer: 2563229 | GTIN: 07070472307603
Varenummer: 3076
EPD-nummer: 2563229
GTIN: 07070472307603

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
107 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (48%), vann, mekanisk utbenet kyllingkjøtt (9%), druesukker, stivelse (tapioka, potet) salt, antioksidant (E326, E301), svineprotein, surhetsregulerende middel (E508, E511), konserveringsmiddel (E250, E261), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (E450, E451).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 744 kJ/ 179 kcal |
Fett | 11,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,60 g |
Karbohydrat | 5,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 12,30 g |
Salt | 1,69 g |
Natrium | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3076 |
EPD-nummer | 2563229 |
GTIN | 07070472307603 |
GTIN2 | 07070472030761 |
GTIN3 | 07070472300765 |
Opprettet dato | 13.02.2015 |
Oppdatert dato | 08.08.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 25 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |