PIZZAPÅLEGG STRIMLET
1 KG
Finnes også i andre varianter: 1Kg - EPD 5781059
Varenummer: 2525 | EPD-nummer: | GTIN: 07070472025255
Varenummer: 2525
EPD-nummer:
GTIN: 07070472025255
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (48%), vann, mekanisk utbenet kyllingkjøtt (9%), druesukker, stivelse (tapioka, potet) salt, antioksidant (E326, E301), svineprotein, surhetsregulerende middel (E508, E511), konserveringsmiddel (E250, E261), fortykningsmiddel (E407, E415), stabilisator (E450, E451).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 744 kJ/ 179 kcal |
| Fett | 11,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,60 g |
| Karbohydrat | 5,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,90 g |
| Kostfiber | 0,20 g |
| Protein | 12,30 g |
| Salt | 1,69 g |
| Natrium | 0,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 2525 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07070472025255 |
| GTIN2 | 07070472252507 |
| GTIN3 | 07070472500257 |
| Opprettet dato | 13.03.2017 |
| Oppdatert dato | 24.02.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 123 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















