RØKT KALKUNBRYST
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754743; 200g - EPD 2112225 og helvekt - EPD 1931096
Varenummer: 3086 | EPD-nummer: 1928860 | GTIN: 07070472030860
Varenummer: 3086
EPD-nummer: 1928860
GTIN: 07070472030860
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret kalkunfilet (91% ), vann, salt, antioksidant (E301, E326), protein fra fjørfe, surhetsregulerende middel (E508, E511), dekstrose (mais), stabilisator (E407, E415, E450, E451), konserveringsmiddel (E250, E261), urteekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 497 kJ/ 117 kcal |
| Fett | 1,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 1,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,40 g |
| Protein | 24,30 g |
| Salt | 2,08 g |
| Natrium | 0,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3086 |
| EPD-nummer | 1928860 |
| GTIN | 07070472030860 |
| GTIN2 | 07070472308600 |
| GTIN3 | 07070472300864 |
| Opprettet dato | 13.02.2015 |
| Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 40 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















