RØKT SPEKEKJØTT AV STORFE

500,0 GRM

Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4755013; hel vare - EPD 1933134.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5029
EPD-nummer: 4607842
GTIN: 07070472050295

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS

VAREMERKE: Per's Kjøkken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

115 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er  anvendt 147 g biffkjøtt av storfe, salt, druesukker, krydder (bestrålt), startkultur, antioksidant (E301), krydderekstrakt, konserveringsmiddel (E250).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 802 kJ/ 191 kcal
Fett 6,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,70 g
Karbohydrat 1,50 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Kostfiber 0,10 g
Protein 32,30 g
Salt 6,90 g
Natrium 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 5029
EPD-nummer 4607842
GTIN 07070472050295
GTIN2 07070472502909
GTIN3 07070472500295
Opprettet dato 13.03.2017
Oppdatert dato 18.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt