Nøkkelhullsmerking

RIBBERULL SPESIAL

500,0 GRM

Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4765004; 200g - EPD 2696631

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3029
EPD-nummer: 2696318
GTIN: 07070472302905

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS

VAREMERKE: Per's Kjøkken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

115 produkter i databasen

Ingredienser

Svinekjøtt (86%), vann, salt, antioksidant E326 og E301, gelatin fra svin, krydder, smaksforsterker E508 og E511, druesukker, stabilisator E450 fosfat, E415 og E407, sukker, konserveringsmiddel E250 og E261, aroma, krydderekstrakt

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 498 kJ/ 119 kcal
Fett 5,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,10 g
Karbohydrat 2,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,60 g
Protein 16,20 g
Salt 1,80 g
Natrium 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 3029
EPD-nummer 2696318
GTIN 07070472302905
GTIN2 07070472030297
GTIN3 07070472300291
Opprettet dato 13.02.2015
Oppdatert dato 15.02.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 40 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt