STEKT RIBBE I GASTRO MED RIBBEFETT
6000 GRM
Varenummer: 162 | EPD-nummer: 5908256 | GTIN: 02377616200000
Varenummer: 162
EPD-nummer: 5908256
GTIN: 02377616200000
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Svineribbe m/ben (85%), vann, salt, antioksidant (E326), pepper, gelatin fra svin, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel (E261), maltodekstrin, aroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 454 kJ/ 348 kcal |
| Fett | 32,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 12,50 g |
| Karbohydrat | 1,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Protein | 12,40 g |
| Salt | 1,23 g |
| Natrium | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 162 |
| EPD-nummer | 5908256 |
| GTIN | 02377616200000 |
| GTIN2 | 97070472001627 |
| GTIN3 | 97070472162007 |
| Opprettet dato | 13.03.2017 |
| Oppdatert dato | 30.09.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















