CHORIZO

500,0 GRM

Finnes også i andre varianter: 100g - EPD 4754925; 200g - EPD 2564169 og helvekt - EPD 2570059

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5014
EPD-nummer: 2562346
GTIN: 07070472050141

PRODUSENT: Per's Kjøkken AS

VAREMERKE: Per's Kjøkken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

101 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g ferdig vare er anvendt 139 g kjøttråvare. Svinekjøtt, spekk, salt, krydder, antioksidant (E301), hvitløk, paprika, chili, krydderekstrakt, dekstrose, urteekstrakt, konserveringsmiddel (E250), startkultur. Røkt med bøkeflis.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 579 kJ/ 377 kcal
Fett 31,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,00 g
Karbohydrat 2,10 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 22,40 g
Salt 4,30 g
Natrium 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 5014
EPD-nummer 2562346
GTIN 07070472050141
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.02.2019
Oppdatert dato 27.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 93 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt