SAUNASKINKE
500,0 GRM
Finnes også i andre varianter: 200g - EPD 2112639 og helvekt - EPD 1319821
Varenummer: 3039 | EPD-nummer: 1319417 | GTIN: 07070472303902
Varenummer: 3039
EPD-nummer: 1319417
GTIN: 07070472303902
PRODUSENT: Per's Kjøkken AS
VAREMERKE: Per's Kjøkken AS
101 produkter i databasen
Ingredienser
Røkt skinke av svinekjøtt (88%), vann, salt, surhetsregulerende middel (E508, E511), antioksidant (E301, E326), dekstrose, stabilisator (E407, E415, E450, E451), hydrolysert vegetabilsk protein, røykaroma, sukker, konserveringsmiddel (E250, E261), aroma, krydderekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 477 kJ/ 114 kcal |
Fett | 5,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,10 g |
Karbohydrat | 1,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 15,50 g |
Salt | 2,04 g |
Natrium | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3039 |
EPD-nummer | 1319417 |
GTIN | 07070472303902 |
GTIN2 | 07070472030396 |
GTIN3 | 07070472300390 |
Opprettet dato | 12.01.2015 |
Oppdatert dato | 29.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |