Krydderskinke Skivet 500g Pk
500 GRM
Varenummer: 393051 | EPD-nummer: 1646652 | GTIN: 02301761700009
Varenummer: 393051
EPD-nummer: 1646652
GTIN: 02301761700009
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Prior
VAREMERKE: Prior
269 produkter i databasen
Ingredienser
Kalkun lårkjøtt (82 %), vann, salt, stabilisator E450, E451, E407, løk, krydder (inkl. paprika, chilli), hvitløk, dekstrose, (mais), aroma, E150,antioksidant E 316, konserveringsmiddel E250, E261, E326, rapsolje.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 562 kJ/ 135 kcal |
Fett | 7,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,10 g |
- Enumettede fettsyrer | 2,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 3,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 393051 |
EPD-nummer | 1646652 |
GTIN | 02301761700009 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.11.2016 |
Oppdatert dato | 02.07.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 32 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |