Kylling Salatkjøtt 1kg Enh
1000 GRM
Varenummer: 5000003085 | EPD-nummer: 2319101 | GTIN: 07037203932114
Varenummer: 5000003085
EPD-nummer: 2319101
GTIN: 07037203932114
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Prior
VAREMERKE: Prior
269 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 109 g råvare av kylling, vann, salt, krydder (med bl.a paprika), sukker, hvitløk, konserveringsmiddel ( E261, E326), stabilisator E451, antioksidant E316.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 951 kJ/ 228 kcal |
| Fett | 14,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,30 g |
| - Enumettede fettsyrer | 6,70 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 2,90 g |
| Karbohydrat | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 25,00 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5000003085 |
| EPD-nummer | 2319101 |
| GTIN | 07037203932114 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 09.11.2016 |
| Oppdatert dato | 25.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 15 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 7 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















