Kylling Vingeklubber grillet, ca 25-40g
5.0 kg
Varenummer: 5000010169 | EPD-nummer: 6163745 | GTIN: 07039610005351
Varenummer: 5000010169
EPD-nummer: 6163745
GTIN: 07039610005351
INFORMASJONSEIER: Nortura
PRODUSENT: Prior
VAREMERKE: Prior
269 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdigvare er anvendt: 109 g kylling overvinger, vann, salt, krydder (inkl. paprika, chili, cayenne), sukker, hvitløk, dekstrose (mais), konserveringsmiddel E261, E326, stabilisator E451, antioksidant E316
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 010 kJ/ 241 kcal |
| Fett | 16,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,40 g |
| Karbohydrat | 2,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,70 g |
| Protein | 21,20 g |
| Salt | 2,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 5000010169 |
| EPD-nummer | 6163745 |
| GTIN | 07039610005351 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 21.01.2022 |
| Oppdatert dato | 25.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















