Q EKSTRA LETTMELK 0,25L
1,00 LTR
Q lett melk 0,5% er en frisk melk som er beriket med vitamin D som hjelper til med å vedlikeholde skjelettet og å ta opp kalsium i kroppen fra mat og drikke. 0,25 liter x 10.
Varenummer: 8200-14 | EPD-nummer: 2474831 | GTIN: 07048840082148
Varenummer: 8200-14
EPD-nummer: 2474831
GTIN: 07048840082148
INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
63 produkter i databasen
Ingredienser
Lettmelk (0,5 % fett), vitamin D.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 155 kJ/ 37 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 4,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,60 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,25 g |
Vitamin D | 0,40 µg (8% *) |
Vitamin B12 | 0,60 µg (24% *) |
Kalsium | 0,12 mg (0% *) |
Jod | 16,00 µg (11% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fersk melk eller smørprodukter |
Varenummer | 8200-14 |
EPD-nummer | 2474831 |
GTIN | 07048840082148 |
GTIN2 | 07048841082147 |
GTIN3 | 07048849982142 |
Opprettet dato | 06.01.2012 |
Oppdatert dato | 22.01.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
Klasse | Melk/melkeerstatninger |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 12 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 10 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |