Q-Helmelk BiB 10L
10
Q Helmelk er den ekte og naturlige helmelken. Q-Meieriene har bevart den naturlige fettprosenten i helmelken.
Varenummer: 8200-07 | EPD-nummer: 2474450 | GTIN: 07048840182077
Varenummer: 8200-07
EPD-nummer: 2474450
GTIN: 07048840182077

INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
48 produkter i databasen
Ingredienser
Helmelk (4% fett)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 275 kJ/ 66 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 4,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,40 g |
Protein | 3,30 g |
Salt | 0,10 g |
Riboflavin | 0,15 mg (11% *) |
Vitamin B12 | 0,70 µg (28% *) |
Kalsium | 130,00 mg (16% *) |
Jod | 16,00 µg (11% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 8200-07 |
EPD-nummer | 2474450 |
GTIN | 07048840182077 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.09.2016 |
Oppdatert dato | 22.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 14 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 11 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |