Q KEFIR 4% NATURELL 1 LITER
1000 gram
Q-Kefir har en frisk og god smak og bruser litt på tungen akkurat slik god kefir skal gjøre. Bruk den til matlaging, for å få enda bedre bakverk eller drikk den som den er. I Q Kefir har vi beholdt den naturlige fettprosenten og den ligger på 4%. 1 liter x 10.
Varenummer: 8200-47 | EPD-nummer: 5003611 | GTIN: 07048840000470
Varenummer: 8200-47
EPD-nummer: 5003611
GTIN: 07048840000470
INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
63 produkter i databasen
Ingredienser
Helmelk og melkesyrekultur
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 279 kJ/ 67 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 4,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,40 g |
Protein | 3,30 g |
Salt | 0,10 g |
Riboflavin | 0,20 mg (14% *) |
Vitamin B12 | 0,70 µg (28% *) |
Kalsium | 130,00 mg (16% *) |
Jod | 16,00 µg (11% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 8200-47 |
EPD-nummer | 5003611 |
GTIN | 07048840000470 |
GTIN2 | 07048849900474 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.05.2018 |
Oppdatert dato | 23.05.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |