Q KEFIR 4% NATURELL 1 LITER
1000 gram
Q-Kefir har en frisk og god smak og bruser litt på tungen akkurat slik god kefir skal gjøre. Bruk den til matlaging, for å få enda bedre bakverk eller drikk den som den er. I Q Kefir har vi beholdt den naturlige fettprosenten og den ligger på 4%. 1 liter x 10.
Varenummer: 8200-47 | EPD-nummer: 5003611 | GTIN: 07048840000470
Varenummer: 8200-47
EPD-nummer: 5003611
GTIN: 07048840000470
INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
48 produkter i databasen
Ingredienser
Helmelk og melkesyrekultur
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 279 kJ/ 67 kcal |
| Fett | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,00 g |
| Karbohydrat | 4,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,40 g |
| Protein | 3,30 g |
| Salt | 0,10 g |
| Riboflavin | 0,20 mg (14% *) |
| Vitamin B12 | 0,70 µg (28% *) |
| Kalsium | 130,00 mg (16% *) |
| Jod | 16,00 µg (11% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Melk og smørprodukter |
| Varenummer | 8200-47 |
| EPD-nummer | 5003611 |
| GTIN | 07048840000470 |
| GTIN2 | 07048849900474 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 08.05.2018 |
| Oppdatert dato | 23.05.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 35 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















