Q LETT MELK 0,5% 10x1L
10
Q lett melk 0,5% er en frisk melk som er beriket med vitamin D som hjelper til med å vedlikeholde skjelettet og å ta opp kalsium i kroppen fra mat og drikke. 1 liter x 10.
Varenummer: 8200-32 | EPD-nummer: 2474765 | GTIN: 07048840000500
Varenummer: 8200-32
EPD-nummer: 2474765
GTIN: 07048840000500
INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
63 produkter i databasen
Ingredienser
Ekstra lettmelk (0,5%fett)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 155 kJ/ 37 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,50 g |
Protein | 3,50 g |
Salt | 0,10 g |
Vitamin D | 0,40 µg (8% *) |
Riboflavin | 0,15 mg (11% *) |
Vitamin B12 | 0,70 µg (28% *) |
Kalsium | 130,00 mg (16% *) |
Jod | 16,00 µg (11% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 8200-32 |
EPD-nummer | 2474765 |
GTIN | 07048840000500 |
GTIN2 | 07048849982326 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.09.2016 |
Oppdatert dato | 22.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 13 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 10 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |