Q LETT MELK 0,5% 10x1L
10
Q lett melk 0,5% er en frisk melk som er beriket med vitamin D som hjelper til med å vedlikeholde skjelettet og å ta opp kalsium i kroppen fra mat og drikke. 1 liter x 10.
Varenummer: 8200-32 | EPD-nummer: 2474765 | GTIN: 07048840000500
Varenummer: 8200-32
EPD-nummer: 2474765
GTIN: 07048840000500
INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
48 produkter i databasen
Ingredienser
Ekstra lettmelk (0,5%fett)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 155 kJ/ 37 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 4,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,50 g |
| Protein | 3,50 g |
| Salt | 0,10 g |
| Vitamin D | 0,40 µg (8% *) |
| Riboflavin | 0,15 mg (11% *) |
| Vitamin B12 | 0,70 µg (28% *) |
| Kalsium | 130,00 mg (16% *) |
| Jod | 16,00 µg (11% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Melk og smørprodukter |
| Varenummer | 8200-32 |
| EPD-nummer | 2474765 |
| GTIN | 07048840000500 |
| GTIN2 | 07048849982326 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.09.2016 |
| Oppdatert dato | 22.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 13 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 10 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















