Q LETTMELK 0,25 L
0,25 LTR
Q Lettmelk er kilde til flere ulike næringsstoffer, blant annet kalsium, fosfor, jod, B-vitamin (vitamin B2 og B12) og proteiner. 0,25 liter x 10.
Varenummer: 8200-13 | EPD-nummer: 2474823 | GTIN: 07048840082131
Varenummer: 8200-13
EPD-nummer: 2474823
GTIN: 07048840082131
INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
48 produkter i databasen
Ingredienser
Lettmelk (1,0 % fett)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 173 kJ/ 41 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,70 g |
| Karbohydrat | 4,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,50 g |
| Protein | 3,50 g |
| Salt | 0,10 g |
| Riboflavin | 0,15 mg (11% *) |
| Vitamin B12 | 0,70 µg (28% *) |
| Kalsium | 130,00 mg (16% *) |
| Jod | 16,00 µg (11% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Fersk melk eller smørprodukter |
| Varenummer | 8200-13 |
| EPD-nummer | 2474823 |
| GTIN | 07048840082131 |
| GTIN2 | 07048841082130 |
| GTIN3 | 07048849982135 |
| Opprettet dato | 06.01.2012 |
| Oppdatert dato | 22.01.2018 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
| Klasse | Melk/melkeerstatninger |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 13 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 10 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















