Q-Sæterrømme 2,5 kg Spann
2,5kg
Q seterrømme er et produkt med lange tradisjoner i norsk kosthold. Q seterrømme er fyldig i konsistensen og har en frisk og syrlig smak. Spann på 2,5 kg.
Varenummer: 8200-26 | EPD-nummer: 2474989 | GTIN: 07048840182268
Varenummer: 8200-26
EPD-nummer: 2474989
GTIN: 07048840182268
INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
48 produkter i databasen
Ingredienser
| Fløte (35 % fett), melkesyrekultur. |
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 428 kJ/ 346 kcal |
| Fett | 35,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 22,00 g |
| Karbohydrat | 2,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,90 g |
| Protein | 2,20 g |
| Salt | 0,10 g |
| Vitamin A | 267,00 µg (33% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Melk og smørprodukter |
| Varenummer | 8200-26 |
| EPD-nummer | 2474989 |
| GTIN | 07048840182268 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 30.09.2016 |
| Oppdatert dato | 22.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 40 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 32 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















