Q-Sæterrømme 2,5 kg Spann
2,5kg
Q seterrømme er et produkt med lange tradisjoner i norsk kosthold. Q seterrømme er fyldig i konsistensen og har en frisk og syrlig smak. Spann på 2,5 kg.
Varenummer: 8200-26 | EPD-nummer: 2474989 | GTIN: 07048840182268
Varenummer: 8200-26
EPD-nummer: 2474989
GTIN: 07048840182268

INFORMASJONSEIER: O. Kavli AS
PRODUSENT: Q-meieriene
VAREMERKE: Q
48 produkter i databasen
Ingredienser
Fløte (35 % fett), melkesyrekultur. |
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 428 kJ/ 346 kcal |
Fett | 35,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 22,00 g |
Karbohydrat | 2,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,90 g |
Protein | 2,20 g |
Salt | 0,10 g |
Vitamin A | 267,00 µg (33% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | 8200-26 |
EPD-nummer | 2474989 |
GTIN | 07048840182268 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 30.09.2016 |
Oppdatert dato | 22.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 40 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 32 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |