
Øko Laktosefri Lettmjølk 1,2% Fett lettmelk
1 liter
Første ferske laktosefrie lettmjølk i Norge – i tillegg er den økologisk! Vanlig norsk drikkemjølk er fersk. Nå får du også en fersk og frisk laktosefri mjølk!
Varenummer: A1901 | EPD-nummer: 5020987 | GTIN: 07090006470368
Varenummer: A1901
EPD-nummer: 5020987
GTIN: 07090006470368

PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk lavpasteurisert, homogenisert lettmjølk og laktase.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 179 kJ/ 42 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,50 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,10 g |
Vitamin B12 | 5,00 µg (200% *) |
Kalsium | 139,00 mg (17% *) |
Fosfor | 118,00 mg (17% *) |
Jod | 20,00 µg (13% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | A1901 |
EPD-nummer | 5020987 |
GTIN | 07090006470368 |
GTIN2 | 07090006472706 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.05.2018 |
Oppdatert dato | 21.09.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 17 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 9 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |