Basmatiris 2kg
2kg
Varenummer: 6009609 | EPD-nummer: 6009609 | GTIN: 07032069733851
Varenummer: 6009609
EPD-nummer: 6009609
GTIN: 07032069733851
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: REMA 1000
62 produkter i databasen
Ingredienser
Basmatiris
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 518 kJ/ 357 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 79,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Kostfiber | 2,20 g |
| Protein | 8,80 g |
| Salt | 0,06 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Pakistan |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Matkorn |
| Varenummer | 6009609 |
| EPD-nummer | 6009609 |
| GTIN | 07032069733851 |
| GTIN2 | 7032069843789 |
| GTIN3 | 7032069934241 |
| Opprettet dato | 16.03.2022 |
| Oppdatert dato | 16.03.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kornblandinger/korn/linse produkter |
| Klasse | Korn/mel |
| Brick kode | Korn/kornblanding – ikke spiseklar (tørrvare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Type korn | Ris |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 243 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















