Buffalo Sauce 1100g O'learys

1100g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5975479
EPD-nummer: 5975479
GTIN: 07313842642585

PRODUSENT: REMA 1000

VAREMERKE: Packer's label

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


23 produkter i databasen

Ingredienser

Socker, rörsockersirap, vatten, chicken wing sås (vatten, ättika, tomat, socker, salt, 
kryddextrakt, kryddor, stabiliseringsmedel (E 415)), balsamvinäger (vinäger, 
koncentrerad druvjuice, färgämne (E 150d), konserveringsmedel (E 224 (sulfit)),
tabasco (röd pepparfrukt, vinäger, salt), chili, ättika, salt, kryddor, vitlök, 
stabiliseringsmedel (E 415), konserveringsmedel (E 202, E 211), 
surhetsreglerande medel (E 330).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 774 kJ/ 185 kcal
Fett 0,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 44,00 g
hvorav
- Sukkerarter 43,00 g
Protein 0,50 g
Salt 2,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland
Varegruppe Krydderblandinger og konserveringsmidler
Varenummer 5975479
EPD-nummer 5975479
GTIN 07313842642585
GTIN2 17313842642582
GTIN3
Opprettet dato 03.02.2022
Oppdatert dato 20.05.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Sauser – tilberedning (tørrvare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Ingredienser, tilsatt Grønnsaker

Oppbevaring

Temperatur, min 20 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt