Fersk Pizzabunn 550g Rema 1000
550g
Varenummer: 5948716 | EPD-nummer: 5948716 | GTIN: 07032069733615
Varenummer: 5948716
EPD-nummer: 5948716
GTIN: 07032069733615
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: REMA 1000
62 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Soya og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 151 kJ/ 273 kcal |
| Fett | 4,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| - Enumettede fettsyrer | 2,40 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,20 g |
| Karbohydrat | 45,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,30 g |
| Kostfiber | 1,80 g |
| Protein | 7,20 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 5948716 |
| EPD-nummer | 5948716 |
| GTIN | 07032069733615 |
| GTIN2 | 7032069843529 |
| GTIN3 | 7032069933947 |
| Opprettet dato | 07.09.2022 |
| Oppdatert dato | 07.09.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Bake-/matlagingsblandinger/produkter |
| Brick kode | Bake-/matlagingsprodukter (kjølevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Type bake/mattlagings forsyninger | Tilberedt pizzabunn |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 35 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















