Grønn Pesto 980g
980g
Varenummer: 5954169 | EPD-nummer: 5954169 | GTIN: 07032069733790
Varenummer: 5954169
EPD-nummer: 5954169
GTIN: 07032069733790
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: REMA 1000
62 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
|
Nøtter
Cashewnøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
|
Nøtter
Cashewnøtter |
|
Ja |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 357 kJ/ 323 kcal |
| Fett | 31,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,20 g |
| Karbohydrat | 7,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,10 g |
| Protein | 3,70 g |
| Salt | 1,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Dipsauser, krydder, strø eller marinader |
| Varenummer | 5954169 |
| EPD-nummer | 5954169 |
| GTIN | 07032069733790 |
| GTIN2 | 7032069843727 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.12.2021 |
| Oppdatert dato | 05.05.2023 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Andre dippsauser/smakssauser/smakstilsatte toppinger/smakstilsatt påsmøring/marinader (tørrvare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Ingredienser, tilsatt | Grønnsak |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















