Mozzarella 125g Ambrosi
125g
Varenummer: 5063276 | EPD-nummer: 5063276 | GTIN: 08002503401256
Varenummer: 5063276
EPD-nummer: 5063276
GTIN: 08002503401256
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: Packer's label
23 produkter i databasen
Ingredienser
pasteurisert melk, salt, osteløpe, bakteriekultur.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 972 kJ/ 234 kcal |
| Fett | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 13,00 g |
| Karbohydrat | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Ost |
| Varenummer | 5063276 |
| EPD-nummer | 5063276 |
| GTIN | 08002503401256 |
| GTIN2 | 18002503401253 |
| GTIN3 | 58002503401251 |
| Opprettet dato | 26.01.2022 |
| Oppdatert dato | 28.01.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
| Klasse | Ost/osteerstatninger |
| Brick kode | Ost (kjølevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Type ost | Mozarella |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 30 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















