Norsk Fiskegrateng Frys Marenor
7,5kg
Varenummer: 1001610 | EPD-nummer: 2498848 | GTIN: 07312740006208
Varenummer: 1001610
EPD-nummer: 2498848
GTIN: 07312740006208
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: REMA 1000
62 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, sei (Pollachius virens) (25%) makaroni (21%) veg. margarin (rapsolje, vann, salt, emulgeringsmiddel E471, solsikkelecitin) syre E330, smøraroma), skummetmelkpulver, mod. maisstivelse, kavring, eggepulver, fiskefond (fiskekjøtt, salt), salt, muskatnøtt og pepperekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 700 kJ/ 170 kcal |
| Fett | 5,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 21,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 9,00 g |
| Salt | 1,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 1001610 |
| EPD-nummer | 2498848 |
| GTIN | 07312740006208 |
| GTIN2 | 17312740006205 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 25.01.2022 |
| Oppdatert dato | 25.01.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – bearbeidet |
| Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















