Parmesan Garlic 900g O'learys
900g
Varenummer: 5975859 | EPD-nummer: 5975859 | GTIN: 07313842662187
Varenummer: 5975859
EPD-nummer: 5975859
GTIN: 07313842662187
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: Packer's label
23 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 2 097 kJ/ 501 kcal |
| Fett | 52,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,70 g |
| Karbohydrat | 4,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,20 g |
| Protein | 4,00 g |
| Salt | 2,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Krydderblandinger og konserveringsmidler |
| Varenummer | 5975859 |
| EPD-nummer | 5975859 |
| GTIN | 07313842662187 |
| GTIN2 | 17313842662184 |
| GTIN3 | 37313842662188 |
| Opprettet dato | 03.02.2022 |
| Oppdatert dato | 20.05.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Sauser – tilberedning (kjølevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Ingredienser, tilsatt | Grønnsaker |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 183 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















