Sardiner i Tomatsaus 105g R
105g
Varenummer: FP051/12N | EPD-nummer: 4615290 | GTIN: 07032069719671
Varenummer: FP051/12N
EPD-nummer: 4615290
GTIN: 07032069719671
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: REMA 1000
62 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 004 kJ/ 242 kcal |
| Fett | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,70 g |
| - Enumettede fettsyrer | 8,40 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 4,60 g |
| Karbohydrat | 4,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Kostfiber | 1,40 g |
| Protein | 15,00 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Storbritannia |
| Opphavsland | Storbritannia |
| Varegruppe | Fisk |
| Varenummer | FP051/12N |
| EPD-nummer | 4615290 |
| GTIN | 07032069719671 |
| GTIN2 | 7032069813782 |
| GTIN3 | 7032069915448 |
| Opprettet dato | 13.05.2024 |
| Oppdatert dato | 13.05.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – bearbeidet |
| Brick kode | Fisk – bearbeidet (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 365 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















