Soltørkede Tomater i Olje Strimlet 2,3 kg
2,3kg
Varenummer: 6017362 | EPD-nummer: 6017362 | GTIN: 07027512957496
Varenummer: 6017362
EPD-nummer: 6017362
GTIN: 07027512957496
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: Packer's label
23 produkter i databasen
Ingredienser
Soltørkede tomater (tomater, salt), solsikkeolje, glukose, antioksidant E330, konserveringsmiddel E202
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 514 kJ/ 121 kcal |
| Fett | 1,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 21,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 7,80 g |
| Protein | 5,30 g |
| Salt | 6,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyrkia |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Frukt og grønnsaker, nøtter og frø |
| Varenummer | 6017362 |
| EPD-nummer | 6017362 |
| GTIN | 07027512957496 |
| GTIN2 | 7027513957495 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 23.03.2022 |
| Oppdatert dato | 23.03.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (tørrvare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Type grønnsak | Tomater |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















