Surdeisbaguette Rustik 400g
400g
Varenummer: 2109 | EPD-nummer: 6345300 | GTIN: 07310960021094
Varenummer: 2109
EPD-nummer: 6345300
GTIN: 07310960021094
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: Packer's label
23 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel (inneholder askorbinsyre, malt fra bygg), surdeig fra hvete / bokhvete, vann, havsalt, gjær, hvetegluten.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Ja |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete, Bygg)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 880 kJ/ 210 kcal |
| Fett | 0,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 45,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,90 g |
| Protein | 7,50 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 2109 |
| EPD-nummer | 6345300 |
| GTIN | 07310960021094 |
| GTIN2 | 17310960021091 |
| GTIN3 | 37310960021095 |
| Opprettet dato | 18.12.2023 |
| Oppdatert dato | 18.12.2023 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
| Brick kode | Brød (frysevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Type brød | Baguette |
| Glutendeklarasjon | Ja |
| Hvis smaksatt eller tilsatt ingrediens | Ja |
| Hvis halvstekt | Nei |
| Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 122 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















