Tomatbønner 2.6kg
2,6kg
Varenummer: 5959135 | EPD-nummer: 5959135 | GTIN: 08002920901254
Varenummer: 5959135
EPD-nummer: 5959135
GTIN: 08002920901254
PRODUSENT: REMA 1000
VAREMERKE: REMA 1000
62 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rehydrert tørkede bønner (35%), tomatpurre (3,4%), sukker, modifisert maisstivelse (E1422), salt, løkpulver, paprikaekstrakt, aroma, krydder
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 434 kJ/ 103 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 17,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,90 g |
| Protein | 4,10 g |
| Salt | 0,64 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Grønnsaker |
| Varenummer | 5959135 |
| EPD-nummer | 5959135 |
| GTIN | 08002920901254 |
| GTIN2 | 7032069843901 |
| GTIN3 | 7032069934364 |
| Opprettet dato | 16.12.2021 |
| Oppdatert dato | 16.12.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (tørrvare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Produsents behandling/tilberednings prosess | Tilberedt |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















