Spesial Skinke
1,5 KGM
Oppskåret skinke til baguetter, pizza etc
Varenummer: 050225 | EPD-nummer: 5818174 | GTIN: 07090008191865
Varenummer: 050225
EPD-nummer: 5818174
GTIN: 07090008191865

PRODUSENT: Roar Stang Kjøtt AS
VAREMERKE: Roar Stang Kjøtt
69 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt 66%, vann, stivelse, dekstrose, salt, kollagenprotein av storfe, stabilisator E450, E451, antioksidant E301, aroma, konserveringsmiddel E250
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 741 kJ/ 177 kcal |
Fett | 9,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,60 g |
Karbohydrat | 8,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 13,20 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 050225 |
EPD-nummer | 5818174 |
GTIN | 07090008191865 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.07.2022 |
Oppdatert dato | 07.08.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 45 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 10 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |