Alaska Pollock crispy filet
Alaska pollock crispy filet 18x150g
Varenummer: 154044077 | EPD-nummer: 4129680 | GTIN: 05740300918364
Varenummer: 154044077
EPD-nummer: 4129680
GTIN: 05740300918364
PRODUSENT: Royal Greenland Norway AS
VAREMERKE: Royal Greenland
13 produkter i databasen
Ingredienser
Alaska pollock (60%), hvedemel, vand, hvedestivelse, salt, modificeret stivelse, tapioka, dekstrin, hævemiddel: E450, E500, E503; sennep, vegetabilsk olie, skummetmælkspulver, dextrose, gærekstrakt, gær, emulgator: E472e; melbehandlingsmiddel: E300.Forstegt i vegetabilsk olie.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 058 kJ/ 253 kcal |
| Fett | 14,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,90 g |
| Karbohydrat | 21,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Kostfiber | 1,00 g |
| Protein | 10,30 g |
| Salt | 0,93 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Russland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 154044077 |
| EPD-nummer | 4129680 |
| GTIN | 05740300918364 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2015 |
| Oppdatert dato | 04.02.2015 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -28 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















