RG Håndpillede Reker i lage MSC
RG Håndpillede Luksus Reker i lage 1,5 kg MSC
Varenummer: 107902100 | EPD-nummer: 2584944 | GTIN: 05740301045571
Varenummer: 107902100
EPD-nummer: 2584944
GTIN: 05740301045571
PRODUSENT: Royal Greenland Norway AS
VAREMERKE: Royal Greenland
13 produkter i databasen
Ingredienser
Reker (Pandalus Borealis, fisketi det norvestlige Atlanterhavet FAO21) vann, salt, surhetsregulerende midler (E331, E330) Konserveringsmidler (E211, E202)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Ja |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 440 kJ/ 100 kcal |
| Fett | 1,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 22,00 g |
| Salt | 2,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Polen |
| Opphavsland | Grønland |
| Varegruppe | Ferske skalldyr |
| Varenummer | 107902100 |
| EPD-nummer | 2584944 |
| GTIN | 05740301045571 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 14.01.2015 |
| Oppdatert dato | 20.10.2015 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 5 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 60 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 38 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















