Rødspættefileter med rejefyld MSC
Panerede rødspættfileter med rejefyld, forstegte MSC 120-160g
Varenummer: 161784000 | EPD-nummer: | GTIN: 05740300912928
Varenummer: 161784000
EPD-nummer:
GTIN: 05740300912928
PRODUSENT: Royal Greenland Norway AS
VAREMERKE: Royal Greenland
13 produkter i databasen
Ingredienser
Rødspættefilet (46%), panering (33%): vand, hvedemel, rapsolie, kartoffelstivelse, salt hvis peber, gær, sukker, hvedegluten, sauce (21%): rejer (12%), vand, flødeost (ost, smør, vand, sødmælkspulver, mælkeprotein, risstivelse, kartoffelstive), majsstivelse, hvidvin, (salt, krydderier, dextrose), sukker, dild, salt. Forstegt i rapsolie
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Ja |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 713 kJ/ 170 kcal |
| Fett | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,50 g |
| Karbohydrat | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Polen |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 161784000 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 05740300912928 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2015 |
| Oppdatert dato | 04.02.2015 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -28 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















