Torskeloins i tempura 100-120g
Torskeloins i tempura, forstegt 100-120g
Varenummer: 153642271 | EPD-nummer: 4131785 | GTIN: 05740301066897
Varenummer: 153642271
EPD-nummer: 4131785
GTIN: 05740301066897
PRODUSENT: Royal Greenland Norway AS
VAREMERKE: Royal Greenland
13 produkter i databasen
Ingredienser
Torsk (Gadus morhua) (FAO 21,27) (60%). Hvedemel, vand, vegetabilsk olie, salt, rismel, hvede stivelse, modificeret stivelse (tapioka), sennepsmel, hævemiddel (E450, E500), skummetmælkspulver, dextrose, gær, krydderiekstrakt, gærekstrakt, emulgator (E472d), antioxidant (ascorbinsyre)Forstegt i vegetabilsk olie
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 734 kJ/ 175 kcal |
| Fett | 7,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,40 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 0,55 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Grønland |
| Opphavsland | Polen |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 153642271 |
| EPD-nummer | 4131785 |
| GTIN | 05740301066897 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.02.2015 |
| Oppdatert dato | 12.02.2015 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -28 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















