Øko Laktosefri Lettmjølk 1,2% Fett lettmelk
1 liter
Første ferske laktosefrie lettmjølk i Norge – i tillegg er den økologisk! Vanlig norsk drikkemjølk er fersk. Nå får du også en fersk og frisk laktosefri mjølk!
Varenummer: A1901 | EPD-nummer: 5020987 | GTIN: 07090006470368
Varenummer: A1901
EPD-nummer: 5020987
GTIN: 07090006470368
PRODUSENT: Rørosmeieriet AS
VAREMERKE: Rørosmeieriet
48 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk lavpasteurisert, homogenisert lettmjølk og laktase.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 179 kJ/ 42 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,50 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,10 g |
Vitamin B12 | 5,00 µg (200% *) |
Kalsium | 139,00 mg (17% *) |
Fosfor | 118,00 mg (17% *) |
Jod | 20,00 µg (13% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Melk og smørprodukter |
Varenummer | A1901 |
EPD-nummer | 5020987 |
GTIN | 07090006470368 |
GTIN2 | 07090006472706 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.05.2018 |
Oppdatert dato | 21.09.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 17 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 9 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |